Inloggning

Har lagt en del av de sidor som ni tidigare har haft tillgång till bakom en inloggning. För den som vill komma åt Grovprojekteringen får skicka mig ett mail så får ni lösenordet av mig. Däremot har vi valt att ha protokollen som en intern arbetshandling för styrelsen. Jag kommer att skicka ut en sammanfattning av vad som sagts på styrelsemötena, vi vill på detta sätt minimera riskerna för att informationen sprids på ett oönskat sätt.

Anledningen till att vi valt att göra på detta sätt är att vi har tittat lite på vad som kan vara känslig information nu när vi snart går in i en ny fas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s