Årsstämma avklarad

Då har vi haft årsstämma, protokoll kommer med ett e-postutskick när det är justerat.
Det som avhandlades var sedvanliga årsstämmoparagrafer, värt att nämna är att medlemsavgiften för 2017 blir 200 kr/medlem och att serviceavgiften för 2017 blir 255 kr/anslutning. Båda dessa avgifter betalas in i början på 2017.

Ingen tidsplan redovisades för tomtschakt men var och en kan räkna med ett brev på posten närmaste veckorna. Besök av projektör och grävare kan påräknas med början från v 19-20 i Brandholmssund. Därefter arbetar de sig norrut i området, total tid för detta beräknas till ca 4 månader. När det gäller stamschaktet har ni förmodligen redan sett att de började från norra änden och jobbar sig söderut. De gick otroligt fort i början, mycket gynnsamma förhållanden i backen. De ska också hålla på i ca 4 månader, men håller de samma fart hela tiden lär det gå fortare.

Om ni vill se vad det kommer att kosta att köpa tjänster (TV, bredband och tfn) är det här ni ska söka er till http://portalen.openuniverse.se/uppsala/ , ni kan inte beställa något ännu utan det blir först till hösten när allt är klart. Det finns mycket att lära sig när det gäller modern teknik tex så behöver man inte ha ett vanligt TV-abonnemang utan man kan se på TV via sitt bredband, kräver en modern smart TV. Tycker att ni alla ska försöka fördjupa er lite i detta så att ni inte beställer tjänster i onödan. Jag själv gick och pratade med en försäljare på Elgiganten, jag sa att vi får fiber till hösten och att jag funderade på att byta ut min TV och han var mycket tillmötesgående och förklarade bra tycker jag.

Nu hoppas vi på bra väder framöver så att det inte blir så lerigt när det ska grävas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s